Inbound zorg vacatures
Op zoek naar een nieuwe baan?
Zoek hier naar de juiste vacature
https://www.inbound-callcenter-werk.nl/_images_upload/_tn_87cfa840d8cae8bd.jpg
Op zoek naar een nieuwe baan?
Zoek hier naar de juiste vacature
https://www.inbound-callcenter-werk.nl/_images_upload/_tn_b30efc471e7fb325.jpg
Op zoek naar een nieuwe baan?
Zoek hier naar de juiste vacature
https://www.inbound-callcenter-werk.nl/_images_upload/_tn_128b5c936bffa8c4.jpg
Op zoek naar een nieuwe baan?
Zoek hier naar de juiste vacature
Vacatures Zoeken

Inbound zorg vacatures

Service medewerker Zorgverzekeraar - Tilburg

Ben je op zoek naar een parttime- of fulltimebaan (16-40 uur) als service medewerker zorgverzekeraar in Tilburg en wil jij € 10,07...
Gepubliceerd: 18-09-2018
Referentie nr:#FIDS15813

Medewerker Inbound lijn Zorg in Leeuwarden - Leeuwarden

Als inbound medewerker bij Zilveren Kruis weet jij alles van zorgverzekeringen dankzij het Wft Zorg diploma dat je voor start behaald.
Gepubliceerd: 29-03-2018
Referentie nr:#FIRK11469

Service medewerker Facturatie Zorg Leeuwarden - Leeuwarden

Voor onze opdrachtgever in Leeuwarden zijn we op zoek naar nieuwe service toppers. Jij zult klanten aan de telefoon krijgen met vragen...
Gepubliceerd: 30-05-2016
Referentie nr:#FIRK07401

Inbound Zorg medewerker regio Amstelveen - Regio Amstelveen

FINTREX is in de omgeving van Amstelveen op zoek naar inbound zorg callcenter medewerkers zorgverzekeringen. Ben je empatisch ingesteld...
Gepubliceerd: 16-09-2014
Referentie nr:#FIRK03869

Inbound zorg vacatures

Op deze pagina vind je alle inbound vacatures in de zorg sector. Als inbound medewerker ben je werkzaam op de klantenservice afdeling van een Zorgverzekeraar. Op deze afdeling wordt je gebeld door alle bestaande en nieuwe klanten van bekende verzekeraars.

Voor de inbound zorg vacatures zijn wij op zoek naar ervaren inbound medewerkers die een passie hebben voor service verlenen en van nature een goede luistervaardigheid hebben en empatisch zijn. Als inbound medewerker op de klantenservice van een Zorgverzekeraar heb je namelijk vaak te maken met vragen die gevoelig liggen voor klanten omdat deze met de gezondheid te maken hebben. Voor enkele zorg vacatures is het belangrijk dat je een Wft Basis diploma hebt. Mocht dit het geval zijn dan staat dit vermeld in de vacature eisen.

Lijkt het jou leuk om klanten van een Zorgverzekeraar te helpen en van de juiste informatie te voorzien. Bekijk dan op deze pagina alle Inbound zorg vacatures en solliciteer direct zodat wij jouw sollicitatie in behandeling kunnen nemen.

Zoekcriteria

Fintrex BV maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.